A gourmetszifon.hu köszönti az iSi világában!
Az iSi Gourmet Whip, az iSi Thermo Whip és az iSi Thermo Xpress Whip elintéz mindent, ha kézi keverésre van szükség. Legyen szó hideg vagy meleg, édes vagy pikáns ételről – elképesztően gyorsan és könnyen varázsolhat konyhaművészeti remekeket az asztalra. Készítsen ízletes espumakat, különleges szószokat, extravagáns vendégváró falatkákat vagy tejszínhabot és desszerteket gyorsan és könnyen.
Engedje szabadon szárnyalni a fantáziáját, határtalan lehetőségek tárulnak fel Ön előtt.
Próbálja csak ki – vendégei le lesznek nyűgözve.
Az étel megízesíti az életet
Az egyszerű tejszínhabtól a komplex, gazdag habokig és espumakig, az iSi rendszerrel számtalan kreatív módon alkothat tiszta ízeket.
Espuma [es_ puma]: spanyol szó, jelentése "hab" vagy “mousse”
Az espuma könnyű és ízletes felvert hab, amelyet az iSi Gourmet Whip, iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip készülékekkel készíthetünk édes vagy sós pürék, coulis, krémek, esszenciák vagy gyümölcslevek felhasználásával.
Jobb íz
Az iSi Gourmet Whip, iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip készülékek esetében a speciális elkészítési módszer szükségtelenné teszi a tejszín vagy a tojás használatát, így az alapvető összetevők természetes íze teljes mértékben érvényesülhet és élvezhető. Ez a készítési mód megőrzi az összetevők értékes anyagait, mint például a vitaminokat.
Nagyobb hatékonyság
Készítse el a recepteket gyorsan az iSi Gourmet Whip, iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip készülékekkel. Élvezze, hogy az összetevők felhasználása a leghatékonyabb módon történik, hiszen az iSi szifonok ötszörösen megtérítik az eredeti befektetést, ezzel könnyűvé és innovatívvá téve a konyhai munkát.
Jobb minőség
A teljesen zárt, higiénikus rendszereknek köszönhetően a Gourmet Whip, iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip szifonok a készítményeket frissen tartja és ízüket megőrzi, akár “à la minute", akár napokkal később szervírozza őket.
A különbségtétel az íz két dimenziójával, az édessel és a pikánssal kezdődik, aztán a finomítás a hőmérséklet és a stabilizátor típusa szerint folytatódik.
1. Válasszon egy ízt
Az espuma könnyen elkészíthető az iSi Gourmet Whip, iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip szifonokban szinte bármely összetevőből.
Az alábbi összetevők alkalmasak arra, hogy az iSi szifonokban használja őket:
Alkohol, kaviár, sajt és tej, kókusz, gabona, tojás, hal és a tenger gyümölcsei, foie gras, gyümölcsök, gyümölcslé, lekvár, hús és melléktermékei, olíva, tea és kávé, zöldségek és víz.
2. Válasszon egy alkalmazást
Az espuma sokoldalúságának köszönhetően számos módon elkészíthető:
KOKTÉLOK ÉTVÁGYGERJESZTŐK VENDÉGVÁRÓ FALATOK LEVESEK SZÓSZ MELLÉKFOGÁSOK KÖRÍTÉS DESSZERT FOLYÉKONY TÉSZTÁK
3. Válasszon egy konzisztenciát
Az espuma konzisztenciája összetételétől és a pihentetési időtől függ. Például, egy és ugyanaz az espuma eltérő konzisztenciájú lehet attól függően, hogy több vagy kevesebb zselatint, zsírt, tojásfehérjét vagy keményítőt használunk, és hogy mennyi ideig pihentettük a szervírozás előtt.
Kemény - mint egy hab
Krémes - mint egy krém
Folyékony - mint egy leves vagy egy szósz
Hasznos ötletek
Az iSi Gourmet Whip, az iSi Thermo Whip és az iSi Thermo Xpress Whip ideális konyhai eszközök az édes és pikáns ételek végtelen variációinak elkészítésére.
Kérjük, vegye figyelembe a következő utasításokat:
1. a receptekhez 2 grammos zselatinlapokat használjon. Kérjük, tartsa be a zselatinlap és zselatinpor megfelelő elkészítésére vonatkozó utasításokat.
2. A zselatin helyettesíthető más, megfelelő kötőanyagokkal (pl. agar-agar, keményítő, tojásfehérje) vagy tejszínnel.
3. Ha tejszínt használ, azt soha ne pürésitse a többi összetevővel együtt.
4. A jól összekevert elegyet az iSi kellékként kapható iSi tölcsér és szűrőn keresztül szűrje át.
5. Az alábbi mennyiségű iSi habpatronra van szükség:
0,25 és 0,5 literes iSi szifon 1 iSi patron
1 literes iSi szifon 2 iSi patron
Fontos: Minden patron becsavarása után alaposan rázza fel a készüléket! Csak eredeti iSi patronokat használjon.
6. Hideg espuma készítésekor az iSi Gourmet Whip feltöltése és a patron becsavarása után helyezze a palackot a hűtőszekrénybe legalább 6 órára vagy egy éjszakára. Meleg espuma készítésekor az iSi Gourmet Whip feltöltése és a patron becsavarása után a palackot tartsa melegen vízfürdőben (a patrontartó nélkül) legfeljebb 75 °C/ 165 °F hőmérsékleten.
iSi Thermo Whip és iSi Thermo Xpress Whip: Ha zselatint használ az iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip készülékben, legalább három órával növelje meg a hűtési időt. Az iSi Thermo Whip vagy Thermo Xpress Whip készüléket soha ne helyezze meleg vízfürdőbe!
7. Olyan hideg receptek esetében, amikor az összetevőket először fel kell hevíteni és még forrón vagy melegen beleönteni az iSi Thermo Whip készülékbe, a nyitott palackot - kupak nélkül - helyezze a hűtőszekrénybe legalább 2 órára. Amikor a készítmény lehűlt, csavarja a kupakot a palackra és a megszokott módon járjon el.
8. A kiürítés előtt alaposan rázza fel a készüléket lefelé néző fejjel.
9. Szervírozás előtt ellenőrizze a konzisztenciát.
Kérjük, tartsa be a készülék használati utasítását.
A PROFESSZIONÁLIS KONYHA NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZEI
Az iSi Gourmet Whiptöbbfunkciós habszifon a professzionális konyhába
Hideg és meleg alkalmazásokhoz
Mosogatógépben tisztítható
A HACCP előírásoknak megfelel
100% rozsdamentes acél, polírozott
3 méretben kapható: 0,25 l, 0,5 l és 1 l
Nemesacélból készült készülékfej szilikon védőfogantyúval
Optimalizált, a készülékfejben rögzített, nemesacél adagolószelep
Pontos adagolás, még kis mennyiségek esetében is
Három különböző díszítőcső nemesacél menettel
Nagyobb felverési térfogat mint más módszereknél - kisebb anyagfelhasználás
Legfeljebb 75° C hőmérsékletű meleg vízfürdőben tartható melegen
Zárt rendszer—megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek
Az iSi Thermo Whip többfunkciós habszifon egy thermo palack előnyével
Akár 8 órán át hidegen és 3 órán át melegen tart!
Mosogatógépben tisztítható
Szabadalmazott rendszer—a HACCP előírásoknak megfelel
100% rozsdamentes acél, polírozott felülettel
Nemesacélból készült készülékfej szilikon védőfogantyúval
Duplafalú, vákuumszigetelt palack (0,5 liter)
Tökéletes a konyhában, a pulton vagy szabadtéren
Nagyobb felverési térfogat mint más módszereknél - kisebb anyagfelhasználás
5 éves garancia a palack szigetelési teljesítményére
Az iSi Thermo Xpress Whiptöbbfunkciós, hőszigetelt, álló habszifon nyomógombos kezeléssel
Meleg és hideg alkalmazásokhoz:
Akár 8 órán át hidegen és 3 órán át melegen tart
Duplafalú, vákuumszigetelt palack
A HACCP előírásoknak megfelel
100% rozsdamentes acél, polírozott felülettel
Újrahűtés kiürítés helyett—nincs veszteség a nap végén
Rugalmas, nincs szükség elektromos áramra
A csúszásmentes cseppfogó tálca nemesacél betéttel alapfelszereltség
Könnyű adagolás a fejen található nyomógombbal
és egyszerűen tisztítható a mosogatógépben
Nagyobb felverési térfogat mint más
módszereknél - kisebb anyagfelhasználás
Összehasonlítva egy tejszíngéppel: kisebb helyet foglal el, kisebb a beszerzési költsége és kisebb az üzemeltetési költsége is
Az iSi habpatrona siker titka
Az iSi habpatron: 8 gramm koncentrált gáz!
Minden iSi patron HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez biztosítja, hogy a vásárlók mindig tökéletes terméket kapnak az iSi-től.
Az iSi habpatronok 10, 24 és 50 darabos kiszerelésben kaphatók.